La Social Media Research Foundation atorga una beca a una investigadora del projecte

La investigadora podrà realitzar un curset per aprendre a utilitzar el programa NodeXL Pro

Descarregar Pdf
Captura de pantalla 2023-01-11 a les 10.53.45
Captura del programa NodeXL en funcionament

Una de les investigadores del nostre projecte, na Lluïsa Schlesier Corrales, ha obtingut una de les dues beques que la Social Media Research Foundation oferia per realitzar el curset del "2023 Winter School: Social Networks & NodeXL Pro".

La SMRF oferia dues beques per aquells investigadors pre-doctorals que volguessin inscriure's al curs i n'ha atorgat una a la investigadora del projecte "Odi en Xarxa", tot referint-se a l'interès que els hauria generat el nostre projecte.

El curset es desenvoluparà entre els dies 16 i 20 de gener del 2023 i constarà de xerrades d'experts, vídeos tutorials i sessions individuals amb els instructors. A més, la beca inclou una llicència de 60 dies per l'ús del programa NodeXL Pro. L'objectiu del curs és ensenyar a utilitzar aquest programa, així com reflexionar sobre la importància de l'estudi de les xarxes socials.

El programa NodeXL Pro és una de les eines clau que fem servir al projecte "Odi en Xarxa" per analitzar el contingut de les plataformes socials i filtrar aquelles publicacions que contenen missatges d'odi. NodeXL Pro permet extreure tota mena de dades que permeten comprendre patrons d'ús, generar estadístiques o identificar pics de viralitat entorn d'un tema, entre molts altres atributs.